Τι πραγματικά είπε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα και τι κατάλαβε ο Σβέρκος

Πλήρης διαστρέβλωση όσων ανέφερε χθες στο διάγγελμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τον διευθυντή του avgi.gr Νίκο Σβέρκο, ο οποίος ισχυρίστηκε σε πρωϊνή εκπομπή, ότι ο Κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε όσους πέθαναν από κορωνοϊό επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί.

 

 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε ότι: «Έκανε πάρα πολύ κακή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ.Μητσοτάκης ουσιαστικά κατηγόρησε όσους πέθαναν επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί. Ήταν πολύ ατυχής έκφραση», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση τόσο των δημοσιογράφων της εκπομπής, όσο και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου, οι οποίοι διευκρίνησαν ότι ο πρωθυπουργός στην πραγματικότητα έκανε έκκληση για να εμβολιαστεί ο κόσμος, καθώς τα στοιχεία δείχουν ότι οι περισσότεροι ασθενείς στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι και ότι άνθρωποι που μπορούν να εμβολιαστούν δεν το επιλέγουν.

 

 

Έπειτα ο Ν. Σβέρκος για να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του προέβη σε άλλη μια παραπλανητική δήλωση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εμβολιαστεί κανένας και ότι δεν έχουμε αρκετές δόσεις εμβολίων ώστε να καλύψουν τον πληθυσμό.

 

 

 Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος επεσήμανε ότι «με έμμεσο τρόπο βάζετε αστερίσκους στη διαδικασία του εμβολιασμού και εσείς και πολλοί σύντροφοί σας από τον ΣΥΡΙΖΑ» ζητώντας από τον διευθυντή του avgi.gr Νίκο Σβέρκο να ανακαλέσει.

 

 

Δείτε την δήλωση του Νίκου Σβέρκου και τι πραγματικά είπε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα:

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες ήρθαν σε μια έντονη αντιπαράθεση ανεβάζοντας τους τόνους:

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Tags: