Δημοσιογράφος καταγγέλει ότι κυκλοφόρησε ψεύτικο άρθρο με την υπογραφή της για εμπλοκή αντιπεριφερειάρχη στην υπόθεση του Κολωνού

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Ντούσκα καταγγέλει ότι κυκλοφόρησε ψεύτικο άρθρο με την υπογραφή της για εμπλοκή αντιπεριφερειάρχη στην υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό, ενώ κατηγορηματικά η ίδια αρνείται ότι έχει γράψει τέτοιο άρθρο.

 

 

Δηλώνει, δε ότι έχει ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο της ώστε να γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την ταυτοποίηση και τον καταλογισμό ευθυνών στους υπαίτιους.

 

Η ίδια αναφέρει: 

"Τελικά όσα χρόνια κι αν είσαι σε μια δουλειά πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχεις ζήσει.

 

Για εμένα σήμερα μετά από πολλά χρόνια ήρθε η ώρα να δω την πολύ άσχημη όψη αυτού του νομίσματος, καθώς πληροφορήθηκα ότι κυκλοφορεί ένα άρθρο που δήθεν έχει συνταχθεί και υπογραφεί από εμένα το οποίο αναφέρει αντιπεριφερειάρχη της Αττικής ως εμπλεκόμενο στην πολύ ευαίσθητη υπόθεση του φερόμενου παιδεραστή του Κολωνού.

 

Δηλώνω κατηγορηματικά και σε κάθε τόνο ότι ουδεμία σχέση έχω με οποιοδήποτε τέτοιο άρθρο και ότι το όνομά μου έχει χρησιμοποιηθεί για λόγους άγνωστους σε εμένα και για σκοπούς προφανώς άσχετους με το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

 

Από μέρους μου έχω ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την ταυτοποίηση και τον καταλογισμό ευθυνών στους υπαίτιους".