(Εικόνες) Οι "οικολόγοι" του ΣΥΡΙΖΑ γέμισαν την Αθήνα με αφίσες του Τσίπρα

Οι δήθεν περιβαλλοντικά ευαίσθητοι που τόσο καιρό θρηνούν για τον Αμαζόνιο γέμισαν την Αθήνα με αφίσες του Αλέξη Τσίπρα.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες της αφισορρύπανσης που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:

 

 

 

Το θέμα σχολίασε και ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος φωτογραφήθηκε μπροστά από μια αφίσα του Αλέξη Τσίπρα.

 

" Κύριε Τσίπρα, δώστε εντολή να σταματήσει άμεσα η αφισορύπανση της Αττικής.
Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να προβάλλει τις δράσεις της χωρίς να ρυπαίνει τις πόλεις μας, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας."

 

 

 

 

Ανακοίνωση για το θέμα έβγαλε και η Νέα Δημοκρατία:

 

«Οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Όπως και ως κυβέρνηση που μιλούσαν για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς, τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!», συνεχίζει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Φαίνεται ότι για τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ το περιβάλλον έχει αξία ως σύνθημα ή ως ταμπέλα στη νέα μαρκίζα του κόμματός τους μήπως κερδίσουν ψήφους».

Σε υστερόγραφο το κυβερνών κόμμα υπενθυμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική περίοδο «δεν έκανε αφισοκόλληση σεβόμενη το περιβάλλον και τις αρχές της».

 

 

Τα σχόλια στα social media:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εδώ μπορείτε να δείτε και τη διαμαρτυρία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την οικολογικη κατστροφή στον Αμαζόνιο, μόλις πριν 2 μήνες.