Η Εφημερίδα των Συντακτών υιοθετεί fake news για τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη

Trolls του διαδικτύου δημιούργησαν ψεύτικη ανάρτηση και την απέδωσαν στη σύζυγο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου. Σύμφωνα με αυτήν, η κυρία Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε έναν οικονομικό προγραμματισμό και ως οικογένεια πέρασαν 7 ημέρες με 38,40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του σούπερ μάρκετ.

 

Μεταξύ αυτών που υιοθέτησαν το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης-fake news ήταν κι η Έλενα Ακρίτα, η οποία έσπευσε να σχολιάσει τα εξής:

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: " Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;fake news"

 

 

 

Μετά τις πολλές αντιδράσεις, τόσο από την ίδια την κυρία Μανωλίδου, όσο και από πολλούς χρήστες, η Έλενα Ακρίτα έσβησε το σχόλιό της, παραδεχόμενη και η ίδια πως πρόκειται για ψεύτικη ανάρτηση:

 

Παρά τα όσα συνέβησαν, τίποτα δεν εμπόδισε την Εφημερίδα των Συντακτών να αναπαράγει τα παραπάνω fake news, υιοθετώντας την ψεύτικη ανάρτηση της κυρίας Μανωλίδου ως αληθινή.

 

Την αναπαραγωγή fake news από την Εφημερίδα των Συντακτών σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας στο Twitter:

 

 

 

Tags: