Η επιλεκτική ευαισθησία της ΑΥΓΗΣ για τις παρελάσεις

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σήμερα στην ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι οι εορτασμοί για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου στις 26 Οκτωβρίου αλλά και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά φέτος με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση μάσκας.

 

 

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι από τη στιγμή που έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων, με τήρηση μέτρων, «δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε».

 

 

Οι δηλώσεις του υπουργού φαίνεται πως δεν... άρεσαν στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή, η οποία  μετέδωσε την είδηση με αυτόν τον τίτλο: 

 

Μάκης Βορίδης: Πράσινο φως στις παρελάσεις παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων.

 

Ενώ το σχόλιο που συνοδεύει την είδηση στην ανάρτηση στο twitter είναι το ακόλουθο: 

 

 

 

 

Η Αυγή δηλαδή διαφωνεί με την διεξαγωγή της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, ξεχνώντας(;) όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσε και καλούσε σε πορείες τον κόσμο εν μέσω πανδημίας. Οι πορείες για την Αυγή μάλλον δεν αποτελούν κίνδυνο για την μετάδοση του κορωνοϊού...

 

Δείτε εδώ κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις της εφημερίδας για πορείες που διεξάγονταν εν μέσω πανδημίας ενάντια σε κυβερνητικά νομοσχέδια ή ακόμα και για τον... Κουφοντίνα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Σρόιτερ, όσον αφορά τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού στις πορείες, όπου απάντησε πως δέχεται το ρίσκο να κολλήσουν κάποιοι κορωνοϊό στις πορείες:

 

 

 

 

 

Οι χρήστες του twitter επέκριναν την επιλεκτική ευαισθησία της εφημερίδας: