Κλάμα στο Twitter με Βαξεβάνη να ειρωνεύεται για στροφή 360 μοιρών, ξεχνώντας ότι είναι "μαργαριτάρι" Τσίπρα

Μετά την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης για τις τουρκικές προκλήσεις, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου σχολίασε ειρωνικά αυτήν τη δήλωση στο Τwitter γράφοντας: "Η σημερινή-ΘΕΤΙΚΗ- στροφή 360 μοιρών τ Α. Τσίπρα, με την σφοδρή επίθεση σε Ερντογάν, «αδειάζει στεγνά» κι εκείνους (βουλευτές/στελέχη/επώνυμους «δημοσιογράφους»), που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα υποστηρίζοντας ανοιχτά και επι μέρες την τουρκική προπαγάνδα; Ναι. Σιγα τους «Βαξεβάνηδες»".

 

 

 

Ο εκδότης της εφημερίδας "Documento" και γνωστός υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα Κώστας Βαξεβάνης, έσπευσε να απαντήσει στην ανάρτηση του Παπαπαναγιώτου, κοροϊδεύοντας την - εμφανώς - ειρωνική ατάκα της στροφής των 360 μοιρών, γράφοντας: "Όταν είσαι τόοοοσο μορφωμένος που δεν γνωρίζεις ότι στροφή 360 μοιρών είναι επιστροφή στο ίδιο σημείο του κύκλου. Κάποιος μαθητής έκτης δημοτικού θα έλεγε στροφή 180 μοιρών. Ο Μπάμπης όμως είναι παραμορφωμένος και η μοίρα του μετριέται με το δικό του σύστημα αυτοϊκανοποίησης".  

 

 

Και επειδή ο κ. Βαξεβάνης μάλλον έχει ξεχάσει το "μαργαριτάρι" του Αλέξη Τσίπρα για στροφή 360 μοιρών, του το θυμίζουμε ευχαρίστως εμείς:

 

 

 

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά και άκρως καυστικά για τον Κώστα Βαξεβάνη, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.