Μετά από 19 ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την εισβολή Πούτιν στην Ουκρανία

Χρειάστηκαν μόλις ...19 ημέρες  (η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία τα ξημερώματα της 24/2/2022) για να αναρτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. 

 

Στην ανάρτησή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταδικάζει "απερίφραστα την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την αναθεωρητική λογική στην οποία βασίζονται οι ρωσικές πολεμικές επιχειρήσεις."

 

Συνεχίζει εκφράζοντας "την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον Ουκρανικό λαό, στους πρόσφυγες του πολέμου και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία για ειρήνη."

 

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι  προτεραιότητά του είναι "η ανάπτυξη ενός δυναμικού φιλειρηνικού κινήματος σε εθνική και πανευρωπαϊκή κλίμακα". 

 

Εδώ η ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ: 

 

 

 

 

 

Όμως, η ανάρτηση αυτή, πέραν της χρονικής καθυστέρησης, έρχεται σε αντίθεση με τις ίσες αποστάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας που επιχειρούσαν να κρατήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όλο αυτό το διάστημα. 

 

Οι χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ με δεικτικά σχόλια: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρκετοί χρήστες σχολίασαν ότι η κίνηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποτέλεσμα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος φαίνεται να έχει σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι ειλικρινής αυτή η καταδίκη...