Ο Άδωνις έκανε δημοσκόπηση στο Twitter για τον Πολάκη! Θα πάει στο δικαστήριο να υποστηρίξει τις συκοφαντίες ή θα ζητήσει αναβολή;

Με μία δημοσκόπηση στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε σχετικά με την αθώωση του Σταμάτη Πουλή για τις κατηγορίες για παράνομο πλουτισμό από το ΚΕΕΛΠΝΟ, μετά από μήνυση που είχε γίνει από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

 

 

 

Ο Σταμάτης Πουλής αθωώθηκε και η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη πως όλοι του οι λογαριασμοί είναι καθαροί, ενώ σήμερα επιδικάζεται η μήνυσή του στον Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.. 

 

 

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε χαρακτηριστικά: "Σήμερα είναι η Δίκη του Πολάκη στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Σταμάτης Πουλής για τις κατηγορίες για παράνομο πλουτισμό. Θυμάστε τις «ιστορίες από την κρύπτη του Κεελπνο; Χθες πανηγυρικά αθωώθηκε ο Σταμάτης και η Ελληνική Δικαιοσύνη είπε ότι όλοι του οι λογαριασμοί είναι πεντακάθαροι και διευκρινισμένοι (όπως τους θέλουν οι Συριζαίοι) έως το τελευταίο €! Καθαρός ο Σταμάτης δηλ! Θα έχει το θάρρος ο Πολάκης να πάει στο Δικαστήριο και ή να υποστηρίξει τις συκοφαντίες του ή να πει συγγνώμη; Τί πιστεύετε;"

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης έβγαλε πως σε ποσοστό 92,6% ο κόσμος πιστεύει πως ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει αναβολή στο Δικαστήριο και δεν θα παρευρεθεί, ενώ ένα ποσοστό 7,4% πιστεύει πως θα βρίσκεται στο δικαστήριο.