Ο Παπαδημούλης καταγγέλλει - φέτος - αστυνομική βία

Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στην περιοχή των Εξαρχείων και την επέμβαση της αστυνομίας με την προσαγωγή 50 ατόμων και την σύλληψη 10, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αντέδρασε έντονα στα κοινωνικά δίκτυα. 

 

Έτσι με ανάρτησή του στο Twitter, δηλώνει πως: "Το χθεσινό ντελίριο αστυνομικής αγριότητας, αποτελεί ανομία. Γι αυτό κ θα το καταγγείλουμε διεθνώς! Προσθέτει ανασφάλεια, όχι ασφάλεια. Είναι η ρεβάνς, με ευθύνη της ΝΔ, όσων δικαιολόγησαν από την πρώτη στιγμή τον δολοφόνο, στιγματίζοντας το 15 χρόνο θύμα"

 

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια, δεν ήταν καθόλου καταγγελτικός σε επεισόδια που γινόντουσαν επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, όπως για παράδειγμα η ρίψη χημικών σε μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, ούτε όταν η αστυνομία μάζευε κόσμο στις κλούβες προληπτικά πριν τη συγκέντρωση του Τσίπρα.

 

Αυτήν ακριβώς τη διγλωσσία κατέδειξε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με απάντησή του στο tweet Παπαδημούλη:

 

 

Αρκετά δεικτικές ήταν και οι απαντήσεις και άλλων χρηστών: