Ο Πολάκης κάνει μαύρο χιούμορ με τους νεκρούς από τις πυρκαγιές στο Μάτι και την Καλιφόρνια

Χυδαίος συμψηφισμός

Με μια νέα ανάρτηση που προκάλεσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων, ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στους νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.

 

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «ρωτά» την Ρένα Δούρου «γιατί δεν παραιτήθηκε ακόμα για τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια» και στηλιτεύει τα «συστημικά μέσα ενημέρωσης για τις επιθέσεις που εξαπέλυαν στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο είχαν καλύψει την φονική πυρκαγιά στο Μάτι».

 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Ρένα Δούρου ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;; Υγ.Τα οσα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;; Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη…», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

 

 

 

 

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο Υπουργός Υγείας είχε πει ότι οι νεκροί στο Μάτι θολώνουν την εικόνα,

ενώ μετά την τραγωδία στη Μάνδρα και το βίντεο της Δούρου που είχαμε αποκαλύψει "Αν δεν κάνω αντιπλημμυρικό σχεδιασμό θα πάω σπίτι μου" ο Πολάκης είχε επιτεθεί στην Ομάδα Αλήθειας, προσπαθώντας και πάλι να "σώσει" τη Ρένα Δούρου.