Ο Πολάκης στοχοποιεί δημοσιογράφους και δικαστές δημοσιεύοντας φωτογραφία από το "Μακελειό"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Με νεότερη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης δημοσιεύει λίστα με ονόματα και φωτογραφίες δημοσιογράφων, δικαστών και επιχειρηματιών, στοχοποιώντας ευθέως, πλέον, όσους ο ίδιος θεωρεί ότι δεν εξυπηρετούν το αριστερό αφήγημα.

 

Αξιοσημείωτο, δε, είναι ότι το κολάζ των φωτογραφιών δεν είναι δικό του δημιουργημα.., αλλά είχε δημοσιευθεί πρώτη φορά στην εφημερίδα "Μακελειό", σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο.

 

 

Τη λίστα ονομάτων και φωτογραφιών που δημοσίευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεύεται και από το εξής κείμενο: 

"ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4)

Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..

-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!

-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.

-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!

-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !

Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!"