Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα θυμήθηκε να ζητήσει παραιτήσεις από το ΑΠΕ

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη.  Ο λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την παραίτηση του κ. Περδικάρη είναι μία προφανώς λανθασμένη ανάρτηση του ΑΠΕ στο twitter όπου αντί για το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιήθηκε το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτιλες.  Η λάθος ανάρτηση του ΑΠΕ αντικαταστάθηκε άμεσα με το σωστό hashtag. 

 

Το λάθος το εντόπισαν χρήστες του μέσου και το προέβαλε και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή. 

 

 

 

 

Στο άρθρο της η ΑΥΓΗ επιτίθεται στο ΑΠΕ και αφήνει αιχμές για την αντικειμενικότητα του πρακτορείου. 

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: 

 

Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε "γαλάζιο τσιφλίκι " με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα.
 

 

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που το ΑΠΕ υποπίπτει σε αυτό το λάθος.  

 

Σε παλαιότερη ανάρτησή του στο twitter το ΑΠΕ είχε χρησιμοποιήσει πάλι λάθος hashtag. Τότε "θύμα" έπεσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όπου αντί για το σωστό hashtag #ΝΔ χρησιμοποιήθηκε το #ΝΔ_ξεφτίλες. 

 

Εδώ η παλαιότερη λανθασμένη ανάρτηση του ΑΠΕ:

 

 

 

Είναι προφανές ότι πρόκειται για λάθη κατά την σύνταξη της ανάρτησης τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπούν στο να επιτεθούν στο ένα ή στο άλλο κόμμα. 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν το ΑΠΕ έβαλε λάθος hashtag για τη Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ  ούτε ανακοίνωση έβγαλε, ούτε την παραίτηση κανενός ζήτησε...