Ο Βαξεβάνης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας

Σε νέα χυδαία ανάρτηση για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που ανακοίνωσε πρόσφατα η ΔΕΗ προέβη ο Κώστας Βαξεβάνης. 

 

Ο δημοσιογράφος του Documento αρθρογράφησε στον ιστότοπο της εφημερίδας ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας αήθεις χαρακτηρισμούς (Φαμίλια, μαφία κτλ.) και αφήνοντας αιχμές για υποψίες σκανδάλου όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. 

 

Στο υστερόγραφο του άρθρου του ο Βαξεβάνης παραθέτει τα λόγια του νοµπελίστα Ζοζέ Σαραµάγκου:

«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθούν η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθούν το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθούν η ∆ικαιοσύνη και ο νόµος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ηµέρα και µε τα µάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων ιδιωτικοποιήστε τα κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκµετάλλευση υµών των ιδίων σε εταιρείες του ιδιωτικού τοµέα µε διεθνή διαγωνισµό. ∆ιότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσµου… Και µια και µπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την π...να τη µάνα που σας γέννησε». 

 

Ο Βαξεβάνης προτείνει στην αντιπολίτευση να τοποθετηθεί για τις ιδιωτικοποιήσεις στη Βουλή με παράθεση των λεγομένων του Ζοζέ Σαραµάγκου.

 

Η χυδαία ανάρτηση του Βαξεβάνη στο twitter που προκάλεσε την οργή των χρηστών του μέσου ήταν η εξής: 

 

 

 

 

 

Η έντονη αποδοκιμασία από τους χρήστες του twitter είναι εμφανέστατη όπως μπορείτε να διαπιστώσετε διαβάζοντας ορισμένες αναρτήσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συνειδητή και εσκεμμένη επιλογή του Βαξεβάνη να συνοδεύσει το άρθρο με τη συγκεκριμένη φράση, έστω και αν είναι παράθεση λεγομένων τρίτου προσώπου, δεν τον απαλλάσσει από τη χυδαιότητα...