Πολάκης και Κυρίτσης υπερασπίζονται το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με τις χυδαίες αναρτήσεις

Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης σε αναρτήσεις του προσέβαλε δημόσια την προσπάθεια στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.

 

Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν κάτι παραπάνω από χυδαίες, σχολιάζοντας την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός.

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, χαρακτηρίζοντας παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε και το αίτημά του έγινε δεκτό.  

 

Με την αναστολή της κομματικής ιδότητας, όμως, του εν λόγω στελέχους διαφωνούν τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και ο Γιώργος Κυρίτσης, οι οποίοι και τοποθετήθηκαν δημόσια για το θέμα.

 

Ο Παύλος Πολάκης συγκεκριμένα έγραψε στο facebook: «ρε άιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο», ενώ σημειώνει ότι κακώς ζήτησε ο Η. Γρηγόρης την αναστολή της ιδιότητάς του ως μέλος.

 

Δεν παρέλειψε, δε, να υποστηρίξει και το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Μυρσίνη Βουνάτσου η οποία σε ανάρτησή της είχε αναφέρει: «Όταν θα "ισοφαρίσουμε" τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ποινικές. Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς.  Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

 

 

 

Ο Γιώργος Κυρίτσης τοποθετήθηκε για το ζήτημα του Ηλία Γρηγόρη με μία ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: "Η σπουδή του Συριζα να αποκηρύξει στέλεχός του επι βωμολοχία, επειδή το ζήτησαν η νδ κ τα κανάλια ήταν κατά τη γνώμη μου λανθασμένη".