Πολάκης: Νοσταλγοί της χούντας έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο

Ανάρτηση στο Facebook

Με ανάρτηση στο facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιχείρησε μια ψύχραιμη -όπως την απεκάλεσε ο ίδιος- εκτίμηση για το συλλαλητήριο. 

 

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τον τόνο έδωσαν «νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών ,ενα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους...».

 

Όπως έγραψε, στο συλλαλητήριο συμμετείχαν 90.000-100.000 διαδηλωτές, ενώ στα συλλαλητήρια του 1992 συμμετείχαν πολύ περισσότεροι.

"Συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, αλλά τον τόνο έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια “σοβαρή Ακροδεξιά με φαήλους, σαμαράδες, γεωργιαδηδες” και στρατηγούς τύπου “ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις” με μια λογική τύπου “που είναι ένας λοχίας να μας σώσει”, έγραψε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.