Πρώτο trend στο twitter η αθλιότητα της Ελεφάντη κατά της Μαρίας Σάκκαρη

Ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο της πρωταγωνίστριας των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαρία Σάκκαρη είναι από χθες πρώτο θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter το εξής σχόλιο: "Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού", ενώ μετά την κατακραυγή έσβησε το tweet.

 

Το tweet που διέγραψε:

 

 

 

Η οργισμένη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

Ο γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την ελληνίδα τενίστρια, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως «είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά».

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

 

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο.

Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Στο twitter το hashtag #Σακκαρη είναι από χθες πρώτο trend.