Σάλος από tweet στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε χυδαίο hashtag

Αναγκάστηκε να το διαγράψει μετα τις αντιδράσεις

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ένα tweet του Νίκου Μωραϊτη ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπης Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Συγκεκριμένα ο Μωραΐτης τουιτάρισε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη σε χυδαίο hastag και αναγκάστηκε να διαγράψει το σχόλιο μετά από τις αντιδράσεις.

 

 

Νόμιζα ότι αυτό που γίνεται τις τρεις τελευταίες μέρες στα σόσιαλ με τα #Μητσοτάκη ….εσαι, κλπ# , θα συνέβαινε από Σεπτέμβριο. Όμως είναι τόση η συσσωρευμένη αγανάκτηση, που το ποτήρι ξεχείλισε αυγουστιάτικα. Τελευταία σταγόνα: Η αδιαφορία του λουόμενου ηγεμόνα για πάντα», έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης, ενώ στη συνέχεια διέγραψε το συγεκριμένο σχόλιο.
 

 

«Πρόκειται για αντιπολίτευση των χυδαίων χαρακτηρισμών και των ύβρεων, που δείχνει την πολιτική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι μόνο. Αυτό το χάσταγκ φαίνεται ότι ανέβηκε συντονισμένα από τρολ…», λένε άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι η αντιπολίτευση των ύβρεων δείχνει και την πολιτική ένδεια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανέχεται και σιγοντάρει αυτού του είδους τις παρεμβάσεις εναντίων των πολιτικών του αντιπάλων και του πρωθυπουργού. «Αυτή η κατάπτυστη πάντως πολιτική δεν αποφέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκουν στον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι αυτές οι επιθέσεις δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.

 

Οι αντιδράσεις στο twitter: