Τα 5 πιο επικά tweets του Κρίτωνα Αρσένη

Με αφορμή το τελευταίο καταπληκτικό tweet του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη, με το οποίο ζητάει να φύγουν τα "ιδιωτικά κατσίκια" από το βουνό της Σαμοθράκης για να σωθεί το δάσος, μαζέψαμε τις 5 κορυφαίες αναρτήσεις του στο Twitter. 

 

  •  Κόφτης πλούτου:    

Πέρυσι τον Ιούλιο, ο Κρίτων Αρσένης είχε προτείνει να μπει ένας κόφτης πλούτου άνω των 100.000 ευρώ, να απαγορεύεται κάποιος να έχει ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να αφαιρείται το υπόλοιπο.  

"Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. για αρχή τα 100.000€. Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα".

            

 

 

  • Ληστεία με "πολιτικό κίνητρο":

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει η πρόσφατη δήλωση του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη ότι ο Γιάννης Μιχαηλιδής έκανε ληστείες για πολιτικούς λόγους.

 

           

 

 

  • Αποποινικοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ:

Πολλοί είχαν σχολιάσει και την πρόταση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 για να αποποινικοποιηθεί το ελεύθερο κάμπινγκ, μιας και η απαγόρευσή του ήταν αντισυνταγματική.

       

           

 

 

  • Κλειστά σύνορα για τους θαλάσσιους "λαθροεισβολείς":

Λεοντόψαρα, επικίνδυνα για τον άνθρωπο και γιγάντιοι αχινοί με δηλητηριώδη αγκάθια κυριαρχούν σταδιακά στις θάλασσες μας. Ήρθαν μέσω διώρυγας του Σουέζ και ναυτιλίας. Να απαιτήσουμε αυτές οι εταιρίες να καλύψουν τα έξοδα για την περιβαλλοντική αποκατάσταση από είδη-εισβολείς". Αυτή του η ανάρτηση πυροδότησε σειρά χιουμοριστικών σχολίων, περι ρατσισμού σε νέα θαλάσσια είδη.

 

           

 

 

  • Να φύγουν τα ανεξέλεγκτα ιδιωτικά κατσίκια από το βουνό:   

Το τελευταίο κορυφαίο tweet του Κρίτωνα Αρσένη έχει ξεκινήσει νέο γύρο σχολιασμού από πολλούς χρήστες της πλατφόρμας, καθώς ζητάέι να φύγουν τα ιδιωτικά κατσίκια από το βουνό της Σαμοθράκης για να σωθεί το δάσος μετά τις πυρκαγιές.