Το Twitter για τη ρουσφετολογική αλλαγή του αιγιαλού από την κυβέρνηση για την Παναγοπούλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η Κατερίνα Παναγοπούλου κατάφερε να νομιμοποιήσει αυθαίρετα κτίσματα και πισίνες, μετά από μια φωτογραφική ρύθμιση για τα όρια του αιγιαλού μπροστά από τις βίλες της στο Καβούρι.

 

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση ελήφθη από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (η οποία ελέγχεται από την κυβέρνηση αφού υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών) τον Νοέμβριο του 2017 και ισοδυναμεί με μερικά εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυξάνεται η αξία των συγκεκριμένων ακινήτων στην ακριβότερη περιοχή της Ελλάδος και απελευθερώνονται οι συγκεκριμένες ιδιοκτησίες για μεταβίβαση. 
 

Το αίτημα αφορούσε τη μετακίνηση του αιγιαλού προς τη θάλασσα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με τα δύο κτίσματα, αφού έπρεπε βάσει νόμου η απόσταση να είναι μεγαλύτερη των 50 μέτρων. Η πρώτη αίτηση, το 2014, δεν έγινε δεκτή από την τότε κυβέρνηση. Ομως, η συμπληρωματική αίτηση, που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα η γραμμή του αιγιαλού να μετατοπιστεί προς τη θάλασσα, σύμφωνα με την εφημερίδα.
 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέλαβε καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Διασποράς τον Μάιο του 2018, και τον Αύγουστο του 2018, λίγες ημέρες μετά τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι, παραχώρησε το πολυτελές σκάφος του συζύγου της στον Αλέξη Τσίπρα για διακοπές. 

 

Το Twitter έσπευσε να σχολιάσει το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος":

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου απαντώντας στον ΣΚΑΪ έπειτα από επικοινωνία του καναλιού με τη συνεργάτιδα του πρωθυπουργού, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το δημοσίευμα. Η ίδια ανέφερε ότι στην περιοχή βρίσκονται και αρκετές άλλες κατοικίες εκτός από τις δικές της και επισήμανε ότι η περιουσία της είναι τακτοποιημένη από το σύζυγό της.