Το twitter σχολιάζει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Βαξεβάνη για το εργασιακό κλίμα που επικρατεί

Σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ομίλου Βαξεβάνη (εφημερίδα Documento, documentonews.gr, Κουτί της Πανδώρας), την Παρασκευή 28 Μαΐου καλεί η Συνέλευση Εργαζομένων/Ανέργων/Φοιτητών στα ΜΜΕ επειδή, όπως καταγγέλει, ο Βαξεβάνης, εκμεταλλευόμενος κυβερνητικές διατάξεις, έχει βγάλει τους εργαζομένους του σε καθεστώς αναστολής εργασίας ενώ αυτοί συνεχίζουν να εργάζονται. Την διαφορά του μισθού που προκύπτει, τους την δίνει σε "μαύρα" χρήματα, συνεχίζει η Συνέλευση.

 

Επίσης καταγγέλλει κλίμα φόβου, τρόμου και μετάθεσης ευθυνών, όπου κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει στις παράνομες και παράλογες απαιτήσεις του.

 

Η Συνέλευση σχολιάζει ότι διαχρονικά, ο Βαξεβάνης δεν διστάζει να εφαρμόσει τις αντεργατικές πολιτικές που καταγγέλλει, προχωρώντας μάλιστα, σε παράνομες αναστολές, απολύσεις και εκφοβισμό όσων αντιστέκονται.

 

Δείτε την ανάρτηση στο twitter:

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι το ιστολόγιο (blog) https://katalipsiesiea.blogspot.com στο οποίο αναρτήθηκε το κάλεσμα σε συγκέντρωση, καταργήθηκε λίγο μετά την ανάρτηση στο twitter του λογαριασμού @Katalipsiesiea

 

 

 

Ο Βαξεβάνης απάντησε με ανάρτησή του στο twitter λέγοντας πως πρόκειται για "μεθόδους της Ασφάλειας" και ότι "φτιάχνεται αφήγημα για δημιουργία αμφιβολιών".

 

Δείτε την ανάρτησή του Κώστα Βαξεβάνη: 

 

 

 

 

Οι χρήστες του twitter, όπως ήταν φυσικό, έσπευσαν να σχολιάσουν ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι στη σημερινή του κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, ο Χρήστος Καλογρίτσας είπε ότι έδωσε 3 εκατ. ευρώ για την εφημερίδα Documento: