Ζαχαριάδης προς Α. Λοβέρδο: Ακροδεξιός όχλος οι οπαδοί του Τραμπ, κοινωνική διαμαρτυρία οι αγανακτισμένοι έξω από τη Βουλή

Ανδρέας Λοβέρδος: Η μάστιγα των "αγανακτισμένων" χτύπησε και το Καπιτώλιο

Με αφορμή τα πρωτόγνωρα γεγονότα το βράδυ της Τετάρτης στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος με μία ανάρτησή του στο Twitter συνέκρινε τον όχλο που εισέβαλε στο Καπιτώλιο  στις ΗΠΑ με τους "αγανακτισμένους" της πλατείας Συντάγματος έξω από τη Βουλή το 2011 στην Ελλάδα. 

 

Ο κ. Λοβέρδος έγραψε χαρακτηριστικά: "Η μάστιγα των «αγανακτισμένων» χτύπησε και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Η υπερατλαντική εκδοχή όσων βιώσαμε στην Ελλάδα την προηγούμενη δεκαετία".

 

 

 

 

Στον Ανδρέα Λοβέρδο απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, υποστηρίζοντας τους "αγανακτισμένους" έξω από τη Βουλή, χαρακτηρίζοντας τη σύγκριση "ατυχή" και λέγοντας πως τότε ήταν μία "κοινωνική διαμαρτυρία σε ένα λαό που έχανε το εισόδημα του, την καθημερινότητα του, έβλεπε την ανεργία και τα χρέη να τον πνίγουν", ενώ απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως "δυστυχώς δέκα χρόνια μετά ακόμα δεν μπορείς να το καταλάβεις". 

 

 

 

 

Πολλοί χρήστες του Twitter απάντησαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ,οι οποίοι θέλησαν να του υπενθυμίσουν τις κρεμάλες που είχαν στηθεί τότε έξω από τη Βουλή, αλλά και όλα τα ακραία γεγονότα που είχαν λάβει τότε χώρα: