Ένας blogger στο Μαξίμου με μισθό 1.918 ευρώ!

Πανικόβλητοι από την γενική κατακραυγή στα social media, συνεχίζουν τις προκλητικές προσλήψεις μήπως και αντιστρέψουν το κλίμα

Ένας blogger στο Μαξίμου με μισθό 1.918 ευρώ!

Δεν είμαι τρολ απαντάει ο ειδικός σύμβουλος του Μαξίμου Ζαφείρης Καραμπάσης, δουλεύω 10 χρόνια και τα 1.918 ευρώ είναι ο πρώτος αξιοπρεπής μισθός που παίρνω
Συνεχίζουν τις προσλήψεις «ταλέντων» του διαδικτύου στο Μαξίμου.
Συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης – Γεώργιος Καραμπάσης θα παίρνει 1.918 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται οι υπερωρίες ή άλλα επιδόματα.
Ο ίδιος δηλώνει στην προσωπική του σελίδα ότι ειδικεύεται στη δημιουργία ιστοσελίδων στο διαδίκτυο και στις υπηρεσίες επικοινωνίας.
Στο παρελθόν έχει εργασθεί με απόδειξη δαπάνης στη Left Media. 

Πανικόβλητοι στο Μαξίμου με την κατάσταση που επικρατεί για τον ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο – και πώς να μην είναι αφού η κατακραυγή για την κυβέρνηση είναι μαζική από την τεράστια πλειοψηφία των χρηστών των social media.
Η νέα προσθήκη στην ομάδα του Μαξίμου και συγκεκριμένα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλου είναι αυτή του  Ζαφείρη Καραμπάση, ο οποίος προσελήφθη ως ειδικός σύμβουλος. Οι αποδοχές για άλλη μία φορά είναι προκλητικές, αφού μισθολογικά ο 35χρονος θα λαμβάνει το μισθό του 15ου μισθολογικού κλιμακίου της κατηγορίας ΠΕ, με μισθό 1.918 ευρώ το μήνα.

 
Πριν από το Μαξίμου o 35χρονος δεν ήταν φυσικά άνεργος. Πάλι διορισμένος ήταν, στο γραφείο του αν. Υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη, από όπου και έφυγε για να συνεχίσει την καριέρα του στο Γραφείο του Πρωθυπουργού.

 
Και το ΦΕΚ της (προσωρινής) διαγραφής του από τα μητρώα του δημοσίου όταν έφυγε από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για να μεταπηδήσει στο Μαξίμου (όπου ήταν διορισμένος με το Ε’ βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και όχι με τον ίδιο βαθμό με το Μαξίμου όπως αρχικά αναφέρθηκε)

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι απαντήσεις του Ζαφείρη Καραμπάση στην Ομάδα Αλήθειας:
Δεν είμαι τρολ απαντάει ο ειδικός σύμβουλος του Μαξίμου Ζαφείρης Καραμπάσης, δουλεύω 10 χρόνια και τα 1.918 ευρώ είναι ο πρώτος αξιοπρεπής μισθός που παίρνω
 
Τα παρακάτω σημεία του δημοσιεύματός σας, καθώς και του σχετικού σας tweet, είναι ανυπόστατα και ψευδή και συνιστούν προσβολή τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική μου ταυτότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δυσφήμιση, ηθική βλάβη, απώλεια εσόδων κλπ.). Επομένως, επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε ένδικου δικαιώματός μου όπως προβλέπει ο νόμος. Πιο συγκεκριμένα δηλώνω: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΛ. Ποτέ δεν έχω συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συστηματική επικοινωνιακή προπαγάνδα ή κριτική από δικό μου ή άλλο μέσο. Πολλώ δε μάλλον επί πληρωμή. Δουλειά μου δεν είναι αυτή. Δεν ξέρω βέβαια αν όλα αυτά θυμίζουν κάτι σε εσάς. Σας καλώ λοιπόν να τεκμηριώσετε τον παραπάνω ισχυρισμό. Εφόσον όχι, μπορείτε να παραμείνετε στον χαρακτηρισμό «blogger» που είναι πιο ακριβής -αν και δε διατηρώ πια μπλογκ εδώ και πολλά χρόνια. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ακόμη και το σχετικό ΦΕΚ που έχετε αναρτήσει το γράφει! Ημουν μετακλητός υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του κ. Ν.Ξυδάκη τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Πολιτισμού όσο και στο Υπουργείο Εξωτερικών. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ LEFT MEDIA Έχω εργασθεί με απόδειξη δαπάνης και όχι με πρόσληψη για την εταιρεία Left Media. Αυτό συνέβη το 2009 και η τεχνική εργασία που προσέφερα με απασχόλησε περί τους 3 μήνες -χωρίς καν να πρόκειται για αποκλειστική απασχόληση. Από τότε, έχω εργασθεί για ή συνεργασθεί με 10δες άλλους οργανισμούς και εταιρίες που καμία σχέση με την πολιτική δεν έχουν. Οι λίγοι που έχουν, προέρχονται από σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε με ένα κλικ. Σας καλώ να ανασκευάσετε τη σχετική ανάρτηση και τους σχετικούς τίτλους σε όλα σας τα μέσα λαμβάνοντας υπόψιν τις παραπάνω διευκρινίσεις. Σε κάθε περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε ένδικου δικαιώματός μου όπως προβλέπει ο νόμος. Ευχαριστώ.
  
Σε άλλο σχόλιο του στο site omadaalithias.gr ο Ζαφείρης Καραμπάσης αναφέρει:
Είμαι 35 χρονών, δουλεύω 10 χρόνια, και είναι ο πρώτος αξιοπρεπής μισθός που παίρνω στη ζωή μου -αν και δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα!
Έχω πάρα πάρα πάρα πολύ σοβαρές ευθύνες στις πλάτες μου και δουλεύω all around the clock. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα είναι το καθαρό ποσό, αυτό που αναγράφεται γνωρίζω πως είναι τα μικτά.

 
Από την πλευρά μας αντικαταστήσαμε τον χαρακτηρισμό του τρολ, με αυτόν του blogger, κάτι το οποίο άλλωστε δεν αφορά καθόλου την ουσία του άρθρου. Επίσης ο Ζαφείρης Καραμπάσης δεν ήταν υπάλληλος στη Left Media αλλά εργαζόταν με απόδειξη δαπάνης, ενώ στις προηγούμενες θέσεις του ήταν μετακλητός υπάλληλος και όχι ειδικός σύμβουλος όπως τώρα στο Μαξίμου.