Αδωνις σε Πολάκη: Απέναντι στον Καλογρίτσα έκανες τον Ραντανπλάν

Σφοδρή αντιπαράθεση έλαβε χώρα πριν λίγο στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

 

Αφορμή στάθηκε η επί προσωπικού παρέμβαση του Παύλου Πολάκη εξαιτίας της αναφοράς του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατά την οποία δήλωσε πως ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε πει πως έγινε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χάριν στα δικά του χρήματα.

 

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Γεωργιάδης έπειτα από την παρέμβαση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως είπε πως ως νεαρός διάβαζε ένα κόμικ, τον Λούκι Λούκ και σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ όπως ακριβώς και ο Παύλος Πολάκης.

 

Στην συνέχεια κατέθεσε δημοσίευμα εφημερίδας στα πρακτικά της Βουλής το οποίο καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά. Σε αυτό ο Χρήστος Καλογρίτσας καταγράφεται να λέει προς τον Παύλο Πολάκη ότι «Είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου».

 

Απευθυνόμενος στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε: «Μήνυση στον κύριο Καλογρίτσα που σου είπε στη Βουλή "Βγάλε τον σκασμό γιατί είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου" του έκανες; Όχι. Και έρχεσαι τώρα μετά από ένα χρόνο σε μένα και πουλάς μαγκιά, εσύ σε μένα;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/642324197668024