Αλεξιάδης για Στυλιανίδη: Από εικόνα και προπαγάνδα πάμε καλά

Χωρίς το παραμικρό ίχνος αιδούς πολιτεύονται τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά τους να εκμεταλλευτούν ο,τιδήποτε θα μπορούσε να ξεκολλήσει τα ποσοστά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το τέλμα.

 

Την σκυτάλη ανέλαβε αυτήν τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, διότι στην ενημέρωση όπου εμφανίστηκε για το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε ολόκληρη την Ελλάδα, φορούσε γιλέκο εργασίας με το λογότυπο της Πολιτικής Προστασίας.

 

Ο κ. Αλεξιάδης δήλωσε ειρωνευόμενος τον κ. Στυλιανίδη, τον κατηγόρησε ότι χρησιμοποιεί την εικόνα για να κάνει προπαγάνδα:

 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η γκρίνια και η δυσαρέσκεια. Εγώ είδα με χαρά ότι ο νέος υπουργός ο αρμόδιος πήρε ωραία γιλέκα που ταιριάζουν μια χαρά στην εικόνα. Την επόμενη φορά θα προμηθευτεί φαντάζομαι και καπελάκια και ίσως και γαλότσες για να γίνει πιο δραματουργικό. Από προπαγάνδα και εικόνα πάμε καλά.»

 

Μειδίαμα προκαλεί η δήλωση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όσους θυμούνται την εικόνα του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος το Νοέμβριο του 2017 είχε εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με φωσφορίζον αδιάβροχο και γαλότσες θέλοντας να αναδείξει την συμμετοχή του στην βοήθεια των πληγέντων από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/568393711117551