Αλεξιάδης: Η μεγαλύτερη μείωση φόρων έγινε επί Τσίπρα

Τη χλεύη και το γέλωτα προκαλούν τα επιχειρήματα των πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία φέρονται λες και οι πολίτες έχουν πάθει αμνησία και δεν ενθυμούνται όσα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως προκάλεσε στη χώρα.

 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα επιχείρησης διαστρέβλωσης των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικώς με τη φορολογική λαίλαπα η οποία έλαβε χώρα κατά της διάρκεια της διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αποτελεί και η τοποθέτηση του βουλευτή Τρύφωνα Αλεξιάδη.

 

Ο κ. Αλεξιάδης ευρισκόμενος στη Βουλή με προκλητικό ύφος ανέφερε πως θα πρέπει να σταματήσουν οι εκπρόσωποι της κυβερνήσεως να δηλώνουν πως έχει μειωθεί η φορολογία διότι η μεγαλύτερη μείωση φόρων έχει την υπογραφή του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα:

 

«Μεγάλη συζήτηση και επανάληψη στο σκονάκι που έχει διανεμηθεί -όχι σκονάκι, λάθος έκφραση- στο πρότυπο λόγου που έχει διανεμηθεί στους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας, στους βουλευτές και στα στελέχη, είναι η επανάληψη για τη μείωση φόρων, μείωση φόρων, μείωση φόρων. Υπενθύμιση, η μεγαλύτερη μείωση φόρων απ' την έναρξη της μνημονιακής βαρβαρότητας έγινε με κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα. Όταν καταφέραμε και βγάλαμε τη χώρα απ' τα μνημόνια και ρυθμίσαμε το χρέος και ξεκινήσαν οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης.»

 

Και κατέληξε χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής λέγοντας:

 

«Όποτε θέλετε αναλυτική συζήτηση με νούμερα, όχι με εκτιμήσεις. Με νούμερα συγκεκριμένα.»

 

Αποτελεί αδήριτη ανάγκη ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης στην επόμενη συνάντησή τους με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να προχωρήσουν σε ένα ταχύρυθμο σεμινάριο όσον αφορά τις επιπτώσεις της σκοπούμενης τιμωρητικής φορολογικής πολιτικής της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία είχε ως στόχο τους Έλληνες πολίτες.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/686344629009872