Αλεξιάδης: Να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες για τα θύματα του κορωνοϊού

Τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών πρότεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, για τα θύματα της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

 

Ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky υποστήριξε ότι πλέον οι ευθύνες της κυβέρνησης για τους θανάτους εξαιτίας του κορονοϊού έχουν ξεπεράσει το σημείο της πολιτικης ευθύνης και πως θα πρέπει να διερευνηθούν και ποινικές ευθύνες.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Εμείς συνεισφέρουμε πολιτική υπευθυνότητα. Διότι όταν έχουμε απέναντί μας μια κυβέρνηση που μπροστά στα τραγικά προβλήματα της χώρας, αυτό που έχει να κάνει είναι κριτική στην κυβερνητική περίοδο του κυρίου Τσίπρα ή στο τί κάνει η αντιπολίτευση και όχι να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα. Το πρόβλημα το πολιτικό τότε δεν είναι το τί λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, το πολιτικό πρόβλημα είναι τί κυβέρνηση έχουμε. Και οι ευθύνες πλέον επειδή μιλάμε για ανθρώπινες ζωές έχουν ξεπεράσει την έννοια της πολιτικής ευθύνης. Δεν είναι μόνο εγκληματικές ευθύνες, εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να διερευνηθούν και οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/854341608436527