Αναγνωστοπούλου: Υπερσυντηρητικό ότι νέοι άνθρωποι δεν σέβονται και καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία

Υπερσυντηρητικές αντιλήψεις θεωρεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου την απαίτηση της κοινωνίας να σέβονται οι νέοι τη δημόσια περιουσία και να μην την καταστρέφουν.

 

Μιλώντας στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, η κα. Αναγνωστοπούλου υποστήριξε πως τέτοιες αντιλήψεις έχουν ως μοναδικό σκοπό να διεγείρουν το θυμικό του ελληνικού λαού και αναρωτήθηκε αν προσφέρουμε στους νέους αυτά που τους αναλογούν σε μια ευρωπαϊκή χώρα, προφανώς μην έχοντας στο μυαλό της τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίζουμε κάθε μέρα στους δημοσίους χώρους της χώρας μας, σε αντίθεση με αυτούς των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών.

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα ακόλουθα:

 

«Εμείς θέλουμε οι νέοι άνθρωποι, γιατί ακούω διάφορα υπερσυντηρητικά, "Δεν σέβονται οι νέοι άνθρωποι και καταστρέφουν την περιουσία που πληρώνει ο ελληνικός λαός". Όλα αυτά είναι για να διεγείρουν το θυμικό του κόσμου. "Πληρώνω και αυτά τα βρωμόπαιδα" για να μην πω άλλη έκφραση "καταστρέφουνε". Εγώ θα ήθελα να πω ένα πράγμα. Αυτοί, εμείς που έχουμε την ευθύνη, οφείλουμε καταρχάς να προσφέρουμε στο νέο κόσμο, στη νέα γενιά, αυτά που τους αναλογούν σε μια ευρωπαϊκή χώρα;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/891821731570649