Ανδρουλάκης: Υπερψηφίζουμε την πρόταση μομφής, αλλά δε θέλουμε εκλογές

Στη διάρκεια της συνέντευξής του που παρεχώρησε στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, έκανε μία όχι και τόσο εναργή τοποθέτηση σχετικώς με την στάση που θα τηρήσει το κόμμα του όσον αφορά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας την οποία κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας, καθώς δεν στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά δε θα ζητήσει εκλογές διότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο εν μέσω της πανδημίας.

 

Και όλα αυτά μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού ως το βασικό εργαλείο διασύνδεσης της πρότασης δυσπιστίας και του αιτήματος άμεσης διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών:

 

«Μα σας λέω είναι προφανέστατο ότι δεν θα παρέχουμε καμμία στήριξη στην κυβέρνηση. Είναι προφανέστατο ότι θα ψηφίσουμε την πρόταση αυτή, υπερψηφίζουμε αυτήν την πρόταση.»

 

«Λοιπόν προσέξτε τώρα, εμείς δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση. Θεωρούμε απαράδεκτη τη διαχείριση των τελευταίων ημερών και τα υπόλοιπα λάθη που 'χει κάνει, αλλά δεν πρόκειται να μπω σε καμμία συζήτηση με τα μικροκομματικά παιχνίδια του κυρίου Τσίπρα.»

 

«Αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, γι’ αυτό θα υπερψηφίσουμε την πρόταση αυτή. Τώρα, αν θέλουμε εκλογές. Ξέρετε θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό στην πολιτική να είμαστε αξιόπιστοι. Θεωρώ αδιανόητο να γίνουν εκλογές όταν θρηνούμε –όπως είπε και το ρεπορτάζ σας και όπως ζούμε όλοι μας– εκατό συμπολίτες μας κάθε μέρα και ενώ η πανδημία δεν έχει κοπάσει. Θεωρώ αδιανόητο να ζητάμε εκλογές.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1287086461775294