Αντωνίου (Πρόεδρος ΕΟΦ επί ΣΥΡΙΖΑ): Το 2015 πήγαμε στο στρατό για να δούμε αν θα φτιάξουμε φάρμακα

Σε μια κρίση ειλικρίνειας η πρώην προέδρος του ΕΟΦ επί ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Αντωνίου ομολόγησε με απολύτως κυνικό τρόπο το επίπεδο πολιτικής ασχετοσύνης και έλλειψης γνώσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το 2015 δηλώνοντας ότι «Πήγαμε μέχρι και στα στρατά για να δούμε αν θα φτιάξουμε φάρμακα. Στα εργοστάσια του στρατού, ναι, εκεί πηγαίναμε τις πρώτες 100 μέρες, αν θέλετε το πιστεύετε.»

 

Η κα. Αντωνίου με την ομολογία της πως ο σχεδιασμός για παραγωγή φαρμάκων από το στρατό γινόταν τις πρώτες 100 ημέρες, επιβεβαίωσε ότι ήταν πράγματι στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου η προετοιμασία για εξόδο της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από το δημοψήφισμα, παρόλες τις διαψεύσεις που έχουν προχωρήσει οι άνθρωποι που κρατούσαν το μέλλον της Ελλάδος στα χέρια τους.

 

Η πρώην προέδρος του ΕΟΦ επί ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε χωρίς αιδώ τα ακόλουθα:

 

«Κώστα μου στις 100 μέρες δεν προλαβαίναμε να δούμε πού είναι το γραφείο του Κουρουμπλή, τις πρώτες 100 μέρες. Δεν το βρίσκαμε καλά καλα, δηλαδή πηγαίναμε και ψάχναμε από δω και από κει. Δεν το βρίσκαμε. Άσε που έπρεπε να φάει φρούτα τότε, τότε αυτά, ο Αντρέας να πάει να κάνει κάτι άλλο, δεν το βρίσκαμε, δεν μπορούσαμε τις 100 μέρες. Και εγώ νόμιζα, στις 100 μέρες, τί να κάνω, οι πρώτες 100 μέρες του Μάο, δεν ξέρω εγώ τί. Εμ δεν είναι έτσι. Μέσα στον καπιταλισμό ζούμε, δε ζήσαμε επαναστατικές περιόδους, άρα οι πρώτες 100 μέρες ήταν ο Θεός να μας φυλάει. Πήγαμε μέχρι και στα στρατά για να δούμε αν θα φτιάξουμε φάρμακα. Στα εργοστάσια του στρατού, ναι, εκεί πηγαίναμε τις πρώτες 100 μέρες, αν θέλετε το πιστεύετε.»

 

Και συμπλήρωσε περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο το επίπεδο της πλήρους ανεπάρκειας και άγνοιας των ανθρώπων που διατείνονταν πως θα έσωζαν τη χώρα το 2015, ομολογώντας πως ο Αλέξης Τσίπρας τοποθέτησε την ίδια, τον Αντρέα Ξανθό και τον Παύλο Πολάκη σε θέσεις ευθύνης, χωρίς να έχουν καμμία εμπειρία. Δίνοντας νόημα στη λαϊκή ρήση "Έμαθαν στου κασίδη το κεφάλι", η κα. Αντωνίου μίλησε για τους πειραματισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εις βάρος του μέλλοντος και των πολιτών της χώρας:

 

«Άσε που έβλεπε άδεια ταμεία και με έπαιρνε ο Κουρουμπλής το πρωί και έλεγε "Ενάμιση εκατομμύριο για ναρκωτικά, δεν έχουμε. Τί θα κάναμε, τί θα κάναμε; Αισθάνομαι έτσι πολύ δύσκολα που σας λέω πράγματα τα οποία σας μπορεί να σας φαίνεται ότι θέλω να μεγαλοποιήσω αυτό που κάναμε, αλλά πιστεύω ότι στα πλαίσια, πραγματικά τις δυσκολίες που είχαμε γιατί πρώτη φορά καθόμασταν σε αυτές τις καρέκλες. Εγώ τον ερευνητή και τον καθηγητή, το δάσκαλο στο πανεπιστήμιο έκανα και ξαφνικά βρέθηκα εκεί. Ο Αντρέας ήταν ένας αξιόπιστος γιατρός στον τομέα του και βρέθηκε να είναι υπουργός, ο Παύλος επίσης.»

 

«Θέλω να πω λοιπόν ότι τα κάναμε αλλά από την άλλη μεριά επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ναι, και δεν τα κάναμε και πολύ καλά και έχετε και δίκιο και να θυμώνετε και να λέτε γιατί δεν τα κάναμε.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/4283837401695707