Απίστευτη απάντηση Σκυλακάκη στον Τσακαλώτο στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής

Παίρνοντας το λόγο στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προχώρησε σε σύγκριση των τελευταίων έξι μηνών της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου με τους τελευταίους έξι μήνες της κυβέρνησης Τσίπρα.

 

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Υφυπουργού Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Σκυλακάκη.
 

Ο κ. Σκυλακάκης είπε τα ακόλουθα: «Θα ξεκινήσω από το compare and contrast. Να συγκρίνουμε καλύτερα τους πρώτους έξι μήνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους πρώτους έξι μήνες της κυβέρνησης Τσίπρα».

 

«Κερδίσαμε δύο χρόνια επιπλέον ύφεσης στη μία περίπτωση, εδώ έχουμε 1,2 δις φορολογικές ελαφρύνσεις. Μπήκαν τα capital control, βγήκαν τα capital control. Μπαίνουμε σε ανάπτυξη, στο άλλο μπήκαμε σε ύφεση. Και κυρίως στους έξι πρώτους μήνες της κυβέρνησης Τσίπρα, μην το ξεχνάμε ποτέ, χάθηκαν δεκάδες δις δημόσιας περιουσίας με το μηδενισμό της αξίας των τραπεζικών μετοχών που είχε στο χαρτοφυλάκιό της η κυβέρνηση, το κράτος, ο φορολογούμενος. Δεκάδες δις, η μεγαλύτερη καταστροφή δημόσιας περιουσίας που έχει γίνει στην Ιστορία του Ελληνικού Κράτους και η πιο αναιτιολόγητη».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1871316219667727/?t=10