Απίστευτη κωλοτούμπα Τζάκρη στη Βουλή για τροπολογία σχετικά με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Στιγμές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν χθες στην αίθουσα της Βουλής μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη, κατά την συζήτηση που διεξήχθη για την τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία παρέχει ασυλία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

 

Σύσσωμο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά για την συγκεκριμένη τροπολογία, έχοντας ως αιχμή του δόρατος την κα. Τζάκρη, η οποία εξεφρασε την αταλάντευτη απόφαση τόσο της ίδιας, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει την συγκεκριμένη τροπολογία και το νομοσχέδιο εν γένει.

 

Μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να υποστηρίξει την επιχειρηματολογία της προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Εμ έτσι γίνομαι και εγώ επενδύτρια κύριε υπουργέ. Άμα απαλλάξετε από κάθε ευθύνη στο δημόσιο στους ιδιώτες για την καταβολή αποζημιώσεων, ο καθένας τους μπορεί να γίνει επενδυτής σε αυτή τη χώρα. Γιατί δε μας το είπατε πιο μπροστά; Με λίγα λόγια κυρίες και κύριοι συνάδελφοι μας είχατε δώσει πολλούς λόγους να καταψηφίσουμε αυτό το νομοσχέδιο παρωδία, σήμερα προσθέσατε άλλους εβδομήντα τεσσερις.»

 

Η τοποθέτηση της κα. Τζάκρη προκάλεσε την άμεση απάντηση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

 

«Δεν είναι ωραίο να γίνεστε ρεζίλι στη Βουλή. Αυτό είναι ρεζίλι που κάνετε. Είναι οι δικοί σας άνθρωποι. Θέλετε να μην το ψηφίσετε; Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίσει την τροπολογία, θα την αποσύρω.»

 

Τελικώς ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε την επίμαχη τροπολογία.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1615200501983166