Απίστευτη τάπα Μαρινάκη στον Σπυρόπουλο του ΠΑΣΟΚ για τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη αντιπαράθεση για τον Ποινικό Κώδικα σημειώθηκε μεταξύ του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί η Νέα Δημοκρατία καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Ποινικό Κώδικα, ενώ κυβερνάει ήδη τρία χρόνια.

 

Με στεντόρεια φωνή ρωτούσε διαρκώς γιατί τόσο καιρό η κυβέρνηση δεν άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα. Ματαίως ο κ. Μαρινάκης προσπαθούσε να του εξηγήσει πως θα έπρεπε να σταματήσει να εκτείθεται αφού ο Ποινικός Κώδικας όντως άλλαξε και μάλιστα τον είχε υπερψηφίσει και το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

 

Όταν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης πήρε το λόγο, εξήγησε στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ότι στον Ποινικό Κώδικα ισχύει για τους κατηγορουμένους ο επιεικέστερος νόμος από την στιγμή της τέλεσης του αδικήματος ως την ψήφιση του τελευταίου νόμου, μέχρι την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο.

 

Άρα ισχύει ο επιεικέστερος νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η αλλαγή του Ποινικού Κώδικα από την παρούσα κυβέρνηση δεν έχει ισχύ για τα αδικήματα που τελέστηκαν την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/3045080229155988