Απίστευτη τάπα Μητσοτάκη στον Τσίπρα για τις αναφορές του σε αποχαυνωμένους πολίτες

Αποχαυνωμένους αποκάλεσε τους Έλληνες πολίτες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

 

Ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή στο πλαίσιου της ψήφισης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας υποστήριξε δύο φορές πως οι πολίτες είναι αποχαυνωμένοι.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε τα ακόλουθα για τους Έλληνες πολίτες:

 

«Μου κάνει τρομακτική εντύπωση το πώς επιχειρούν οι λογογράφοι του κυρίου Μητσοτάκη σε μια άκρως διχαστική τοποθέτησή του σήμερα στη Βουλή, που απευθύνεται σε μια κοινωνία προφανώς κουρασμένη, αποχαυνωμένη.»

 

Και συμπλήρωσε λέγοντας:

 

«Διότι σήμερα θεωρώ ότι έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ σε ανοιχτά αυτιά, ευήκοα ώτα Ελλήνων και Ελληνίδων που μας παρακολουθούν, παρά το ότι είναι αποχαυνωμένοι όπως είπα πιο πριν.»

 

Η απίστευτα απαξιωτική δήλωση του κυρίου Τσίπρα προς τους πολίτες προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος του συνέστησε να είναι πιο προσεκτικός με τις λέξεις που χρησιμοποιεί όσον αφορά το πώς νιώθουν οι πολίτες.

 

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Θα ήθελα να αναθεωρήσετε την άποψή σας περί αποχαυνωμένων πολιτών. Αποχαυνωμένος είναι αυτός που βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αδράνειας και νωθρότητας, ή αλλιώς αποβλακωμένος. Φαντάζομαι ότι το είπατε εν τη ρύμη του λόγου σας και δεν εννοείτε ότι οι πολίτες που μας ακούν δεν έχουν κρίση να κρίνουν αυτά τα οποία ακούνε στη Βουλή και να αντιμετωπίζουν την πολιτική αντιπαράθεση με καθαρότητα πνεύματος.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1887221704762051