Απίστευτη τάπα Μητσοτάκη στον Τσίπρα για τους ψεύτικους μαθηματικούς υπολογισμούς

Χθες διεξήχθη η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου για τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εξέφρασαν τις απόψεις τους πάνω στο θέμα που μονοπωλεί την επικαιρότητα σε όλον τον κόσμο από τις αρχές του χρόνου.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της αναφορικώς με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αίσθηση όμως προκάλεσε η δήλωσή του πως σήμερα καταγράφονται 100 φορές περισσότερα θετικά κρούσματα ημηρεσίως σε σχέση με την περίοδο της λήξης των περιοριστικών μέτρων στο τέλος Απριλίου.

 

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε τα εξής:

 

«Βρισκόμαστε με σχεδόν εκατό φορές περισσότερα κρούσματα από τότε που ανακοινώσατε τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και του lockdown. Και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα νέο κύμα πανδημίας.»

 

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε την αντίδραση του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα απάντησε τα ακόλουθα:

 

«Καταλαβαίνω την ανάγκη μερικές φορές να διανθίζετε τον λόγο σας με στοιχεία τα οποία μπορεί να κάνουν εντύπωση. "Εκατό φορές", το έχετε πει τρίτη φορά αυτό. Εκατό φορές περισσότερα κρούσματα σε σχέση με το όταν σταματήσαμε το lockdown. Ανακοίνωσα ότι πηγαίνουμε σε άρση του lockdown στις 28 Απριλίου. Τότε είχαμε 32 κρούσματα, σήμερα έχουμε 156, αύριο μπορεί να έχουμε περισσότερα, λιγότερα. Σύμφωνα με τα δικά σας μαθηματικά 32 επί 100 κάνουν 156.»

 

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντάς του:

 

«Τί μαθηματικά είναι αυτά;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=2784187801900819&extid=eXXzyAeDxCqdozNh