Αρσένης: Αυτό που βιώνει η Γεννηματά δεν είναι τυχαίο, το βιώνουν πολλοί Έλληνες με χρόνια νοσήματα

Σε ένα κατάπτυστο σχόλιο προχώρησε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης σχολιάζοντας την κατάσταση της υγείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν με αποτέλεσμα την επιδείνωση της υγείας της.

 

Μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Κρίτων Αρσένης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στη δύσκολη κατάσταση της υγείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Δυστυχώς όμως ακόμα και σε μια τέτοια περίσταση τα λόγια του ήταν εξοργιστικά.

 

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 δήλωσε ανερυθριάστως πως αυτό που βιώνει η κα. Γεννηματά δεν είναι κάτι τυχαίο καθώς λόγω της πανδημίας όλες οι εξετάσεις των ανθρώπων με χρόνια νοσήματα πήγαν πολύ πίσω:

 

«Καταρχήν να ξεκινήσω και εγώ εκφράζοντας την συμπαράσταση στον προσωπικό αγώνα που δίνει η κυρία Γεννηματά για την υγεία της. Να της ευχηθούμε, όλοι της έχουν ευχηθεί και ως ΜέΡΑ25 ευχόμαστε από καρδιά περαστικά, να είναι γρήγορη η ανάρρωση. Θέλω να πω ότι αυτό που βιώνει αυτήν την στιγμή η κυρία Γεννηματά δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι κάτι που βιώνουν πάρα πολλοί Έλληνες, καθώς λόγω της πανδημίας όλες οι εξετάσεις για την πορεία χρόνιων νοσημάτων πήγαν τόσο πίσω, που με βάση μελέτες υπολογίζεται ότι το προσδόκιμο ζωής θα μειωθεί κατά δύο χρόνια στη χώρα μας.»

 

Στο άκουσμα αυτής της κατάπτυστης δήλωσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσιος Σταμενίτης διαμαρτυρήθηκε εντόνως λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα στο κοινοβούλιο.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/559225971980821