Αρβανίτης: Δεν θα καταρρεύσει η Ευρώπη αν έρθουν 3 εκατομμύρια μετανάστες από την Τουρκία

Εναργώς ανέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τα εκατομμύρια των αλλοδαπών που θέλουν να έρθουν παρανόμως στην Ευρώπη.

 

Ο κ. Αρβανίτης αγνοώντας με ιδιαιτέρως προκλητικό τρόπο τη θέληση των ίδιων των ευρωπαϊκών λαών για τους οποίους δήθεν κόπτεται, δήλωσε με ύφος κομισαρίου πως η Ευρώπη θα πρέπει να δεχτεί τα εκατομμύρια αλλοδαπών οι οποίοι βρίσκονται στην Τουρκία και να τους εντάξει και πως δεν υφίσταται η απειλή του Ερντογάν κατά της Ελλάδος και της Ευρώπης, ότι θα πλημμυρίσει τις ευρωπαϊκές χώρες με ανθρώπους που δεν έχουν επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης, αφού την χαρακτήρισε ως εντός εισαγωγικών απειλή.

 

Συνεχίζοντας το ανέξοδο κρεσέντο ανθρωπισμού, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως η παράνομη είσοδο στην Ελλάδα δεν αποτελεί έγκλημα αλλά μία απλή διοικητική πράξη με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως που δε χρήζει καν κράτησης.

 

Ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε η παραδοχή του πως η απόδοση ΑΜΚΑ στους παρανόμους εισερχομένους στην Ελλάδα έγινε επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό την άμεση προστασία του ντόπιου πληθυσμού.

 

Αυτά δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Εμείς θέλουμε τους ανθρώπους στο ποσοστό που μας αναλογεί και να το δούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση πόσοι πρόσφυγες αναλογούν στην Ελλάδα, πόσοι στο Λουξεμβούργο, πόσοι στη Γαλλία, πόσοι στη Γερμανία. Και θα πάμε σε πολιτική ένταξης αυτών των ανθρώπων. Μπορούμε, αν αυτό το πράγμα είναι ένα οργανωμένο σχέδιο, όλη η Ευρώπη μπορεί. Διότι και το σύνολο ξέρετε των προσφύγων όπου είναι εγκωβισμένοι στην Τουρκία και μας απειλεί -σε εισαγωγικά αυτό ο Ερντογάν- "Θα τους αφήσω και θα 'ρθουνε", το σύνολο είναι τρία εκατομμύρια, το σύνολο. Στα 750 εκατομμύρια που έχει η Ευρώπη, αν κάνετε τη διαίρεση, δε νομίζω ότι θα καταρρεύσει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.»

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Πήρε ρόλο η χώρα λοιπόν δεσμοφύλακα των συμφερόντων της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κρατώντας ανθρώπους; Με ποιό παράπτωμα; Ποιό είναι το αδίκημα κυριά Σουκαρά; Η παράνομη είσοδος στη χώρα; Είναι αυτό έγκλημα; Ή είναι μια διοικητική πράξη που έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως και δε νομίζω χρήζει καν κράτησης.»

 

Για να τελειώσει με τη φράση που οφείλει να εξηγηθεί:

 

«Τους δίναμε χαρτιά εμείς όταν μπαίνανε μέσα, τους δίναμε ΑΜΚΑ. Που είχε άμεση σχέση με την προστασία όχι μόνο των πληθυσμών αυτών αλλά και του ντόπιου πληθυσμού.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/955528148351049