Αρβανίτης: Έτσι "φτιάχνεται" μια είδηση στα διεθνή πρακτορεία

Με φρενήρεις ρυθμούς συνεχίζονται οι αναφορές σύσσωμου του ΣΥΡΙΖΑ σε άρθρα του διεθνούς Τύπου και σε σχόλια διεθνών πρακτορείων για να αποδείξουν ότι το κλίμα στο εξωτερικό είναι εναντίον της Ελλάδος.

 

Με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να προσδώσουν αξιοπιστία στα επιχειρήματά τους λέγοντας "Να, το γράφουν και οι ξένες εφημερίδες, δεν το λέει μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ".

 

Το μόνο που βολικά ξεχνούν να αναφέρουν είναι πως οι δημοσιογράφοι οι οποίοι γράφουν τα συγκεκριμένα άρθρα είναι συνήθως από την Ελλάδα και έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, ιδίως την περίοδο 2015 - 2019.

 

Με λίγα λόγια, οι ίδιες "αξιόπιστες" διεθνείς πηγές που επικαλούνται πρόκειται στην πραγματικότητα για φίλα προσκείμενους δημοσιογράφους οι οποίοι γράφουν άρθρα στο διεθνή Τύπο και στην συνέχεια τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολιτεύσως πανηγυρίζουν για τη διεθνή "έγκριτη" δημοσιογραφία της οποίας η πηγή είναι οι ίδιοι.

 

Ο ευρωβουλετής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο πώς λειτουργεί αυτό το οργανωμένο σύστημα παραπληροφόρησης:

 

«Δικές τους είναι οι πηγές, δικές τους είναι και οι διαρροές, δικός τους είναι και ο διεθνής παράγοντας και ξανάρχεται πίσω. Η πηγή λοιπόν του διεθνούς πρακτορείου στην Ελλάδα είναι ο ίδιος. Δίνει την πηγή, το μεταδίδει έξω και λέει ο ίδιος "Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την τάδε εφημερίδα, απ' το τάδε πρακτορείο..."»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/426251532900651