Αρβανίτης: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό που είναι η αριστερά, αναδιανομή πλούτου

Εμφανώς συγκινημένος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, αναπόλησε την επέτειο της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τονίζοντας με εμφατικό τρόπο πως η γενιά του είδε το όνειρο να γίνεται πράξη, κάνοντας αυτό που πραγματικά είναι η αριστερά, δηλαδή αναδιανομή του πλούτου.

 

Ο κ. Αρβανίτης δήλωσε πως ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή αλλά είναι πολύ υπερήφανος για την κυβέρνηση τη αριστεράς, για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με πρόδηλο το θαυμασμό για όσα πέτυχε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνοντας την έντονη συναισθηματική φόρτιση να τον κυριεύσει, μίλησε εκ βάθους καρδίας για τα κατορθώματα της πρώτης φοράς αριστεράς:

 

«Σαν σήμερα, πριν από πολύ λίγα χρόνια, η δικιά μας η γενιά, ήταν αυτή που έζησε το όνειρο να γίνεται πράξη. Ήταν η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, σε μια διαδρομή πολύ δύσκολη. Και μέσα σε αυτή τη μάχη που δώσαμε εγώ θέλω να δηλώσω την περηφάνια μου για την κυβέρνηση της αριστεράς και για τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ. για όλα τα μέλη και τα στελέχη που δώσανε τη μάχη, με ατέλειες, με μη ατέλειες αλλά με ψυχή για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πραγματτικά είναι η αριστερά, αναδιανομή του πλούτου.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/246808650154985