Ασύλληπτη κωλοτούμπα Παπαχριστόπουλου για Βορίδη και Γεωργιάδη

Σε μία εξαιρετικώς ενδιαφέρουσα τοποθέτηση προχώρησε ο μέχρι πρότινος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αναφορικώς με τη γνώμη του για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη.

 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, χαρακτήρισε ακροδεξιούς τους δύο βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης και πως έχουν πάρει κρίσιμα υπουργεία για να δίνουν το στίγμα της κυβέρνησης, επιστώντας την προσοχή σε αυτούς που δεν παραδέχονται πως οι δύο υπουργοί της κυβέρνησης είναι ακροδεξιοί:

 

«Αυτήν την στιγμή θέλω να σας θυμίσω ότι ο παλιός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας ο Καραμανλής, δεν συνομιλούσε καν με ακροδεξιούς. Σήμερα και ο κύριος Βορίδης και ο κύριος Γεωργιάδης έχουνε καίρια υπουργεία, δίνουν το στίγμα αυτής της κυβέρνησης. Αν αυτό δεν το παραδέχεται κανείς...»

 

Κρίνοντας τη δήλωση θαυμασμού του Θανάση Παπαχριστόπουλου προς το πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, όπου έπλεκε το εγκώμιό τους και τόνιζε τη θετική τους συμβολή, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα πανέξυπνους, χωρίς να έχουν καμμία σχέση με την ακροδεξιά, προφανώς υπάρχει θέμα με την σταθερότητα των απόψεων του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Επειδή συμβαίνει να ξέρω και τους δύο βουλευτές και τον Μάκη τον Βορίδη και τον Άδωνι τον Γεωργιάδη, θα λειτουργήσουνε θετικά, είναι πανέξυπνοι. Και δεν έχουνε και καμμία σχέση -τουλάχιστον αυτή είναι η δικιά μου αίσθηση γιατί τους ξέρω- τους αποδίδουνε ακροδεξιές απόψεις και λοιπά. Πιστεύω ότι είναι πολύ σωστά, πολύ σωστή πολιτική. Αυτή είναι η γνώμη μου.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/400580221464797