Αυλωνίτου: Τα ΜΑΤ είναι χαφιέδες

Χαφιέδες αποκάλεσε τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας η πρώην βουλευτής και μέλος της κεντρικής επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

 

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κατά την παρουσία της στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με την Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Iωάννα Γκελεστάθη, με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες από αριστερές ομάδες οι οποίες αντιτίθενται στην παρουσία της πανεπιστημιακής αστυνομίας στο χώρο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

 

Η κα. Αυλωνίτου η οποία αρχικώς χαρακτήρισε χούντα το νόμος και τάξη δήλωσε αναφερόμενη στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται στα πανεπιστήμια πως «Είναι ντροπή να είναι μέσα οι χαφιέδες».

 

Η κα. Αυλωνίτου δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα τόσο με την προσωπική φύλαξή της από τους αστυνομικούς ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την αστυνομικη φύλαξη των υπολοίπων κυβερνητικών στελεχών της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξη Τσίπρα, καθώς τότε δεν τους αποκαλούσε με αυτόν τον αισχρό και χυδαίο τρόπο.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/918433692877835