Δ. Πέτροβιτς (Αντιπεριφερειάρχης Έβρου): Το Μάρτιο του 2020 όλος ο Έβρος ήταν μία γροθιά

«Οι Ελληνικές Αρχές πρέπει να σας αναφέρω ότι μετά την κρίση του Μαρτίου του 2020 όταν είχαμε αυτήν την υβριδική επίθεση στα σύνορά μας, όλος ο Έβρος ήταν μια γροθιά και όλη η Ελλάδα ήταν Έβρος, το θυμόσαστε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος πήγε στα σύνορα».

 

Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς σε όσους εν Ελλάδι διακινούν και υιοθετούν την εχθρική προπαγάνδα κατά της Ελλάδος με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στον Έβρο.

 

Ο κ. Πέτροβιτς, ένας άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι όσα πραγματικά συμβαίνουν στα σύνορα του Έβρου, επισήμανε πως η όξυνση που παρατηρείται στην περιοχή των συνόρων έχει ως σκοπό την πρόκληση επεισοδίου.

 

«Οι Ελληνικές Αρχές πρέπει να σας αναφέρω ότι μετά την κρίση του Μαρτίου του 2020 όταν είχαμε αυτήν την υβριδική επίθεση στα σύνορά μας, όλος ο Έβρος ήταν μια γροθιά και όλη η Ελλάδα ήταν Έβρος, το θυμόσαστε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος πήγε στα σύνορα», δήλωσε με νόημα.

 

Συνεχίζοντας ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου υπογράμμισε πως κατά τη διάρκεια των γεγονότων στον Έβρο το Μάρτιο του 2020, όπως και σήμερα, συγκεκριμένοι μηχανισμοί διαδίδουν συστηματικώς fake news:

 

«Συγχρόνως όμως είδαμε και το εξής, ότι υπήρχαν και πολλά fake news εκείνη την περίοδο. Είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε γιατί έτσι δημιουργούνται και τα διπλωματικά επεισόδια».

 

Όσον αφορά όσους όψιμα ενδύθηκαν το μανδύα του πατριώτη, ο κ. Πέτροβιτς έκανε απολύτως σαφές ότι η συγκεκριμένη νησίδα στον Έβρο ανήκει στην επικράτεια της Τουρκίας και οποιαδήποτε παρέμβαση από τη μεριά της Ελλάδος θα προκαλούσε διπλωματικό επεισόδιο:

 

«Εμείς δεν μπορούσαμε σε καμμία περίπτωση να μπούμε στο ποτάμι και να πλησιάσουμε το συγκεκριμένο σημείο, αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι μένουν εδώ, είναι προς την πλευρά της Τουρκίας και οποιαδήποτε αν θέλετε δική μας ενέργεια θα μπορούσε σαφώς και να δημιουργήσει ένα διπλωματικό επεισόδιο».

 

Κλείνοντας, κατέστησε εναργές τοις πάσι ότι η Ελλάδα σε πείσμα των γνωστών κύκλων που έχουν ως μοναδικό σκοπό ύπαρξης την σπίλωση και την συκοφάντηση της πατρίδας μας με χυδαία ψέματα, δε θα πέσει στην παγίδα των τουρκικών επιδιώξεων:

 

«Δε θα πέσουμε σ' αυτήν την παγίδα που στήνει η Τουρκία».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/482962527169499