Δε θέλουν Μετρό στα Εξάρχεια γιατί το εργοτάξιο θα έχει σκόνη και θόρυβο

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες από άτομα που αντιτίθενται στη δημιουργία σταθμού του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων.

 

Κάποιοι από αυτούς που προσπαθούν να αποτρέψουν την κατασκευή του σταθμού του Μετρό στα Εξάρχεια, διατύπωσαν σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους δεν πρέπει να προχωρήσει η κατασκευή του συγκεκριμένου σταθμού που θα ανακουφίσει το κέντρο και θα βοηθήσει την καθημερινή ταχεία και απρόσκοπτη μετακίνηση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.

 

Όπως δήλωσε ένας από τους ομιλητές, οι εργασίες της κατασκευής του σταθμού του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων θα προκαλέσει απίστευτο θόρυβο και έκλυση σκόνης για χρόνια, κάνοντας τη ζωή των κατοίκων των Εξαρχείων αφόρητη:

 

«Όμως αυτό που πρέπει κανείς να κατανοήσει και η εμπειρία από άλλους σταθμούς στην πόλη, είναι η εξής. Ότι για ένα τεράστιο χρονικό διάστημα, μιλάμε για πολλά χρόνια, αυτό το εργοτάξιο θα είναι μία εστία πέρα από όλα τα άλλα, απίστευτης όχλησης, εννοώ θορύβου, αλλά όχι και μόνο. Σκόνης, άρα θα υπάρξει ένα τεράστιο πρόβλημα».

 

Προφανώς για τον ομιλητή οι ρίψεις μολότωφ, οι πυρπολισμοί αυτοκινήτων και καταστημάτων και η βρωμιά αποτελούν σχέδιο βελτίωσης του επιπέδου ζωής των κατοίκων της περιοχής των Εξαρχείων.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/784834125979298