Δείτε τι έλεγε ο Συμεών Κεδίκογλου για τον Τσίπρα πριν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον πρώην βουλευτή και ο πρώην υφυπουργό Παιδείας της κυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου, Συμεών Κεδίκογλου, στο πλαίσιο της οποίας σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ «Ο πρώην βουλευτής εξέφρασε την επιθυμία να στρατευθεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον κοινό αγώνα για την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών δικαιωμάτων, που καταστρατηγεί βάναυσα η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Καθώς και για τη προοπτική νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και της προοδευτικής παράταξης, με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.»

 

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας της κυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου εκθειάζει τον Αλέξη Τσίπρα ως φυσικό επικεφαλής και εκφραστή της δημοκρατικής παράταξης:

 

«Καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το πρόσωπο της διαχρονικής δεξιάς: η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, ο πελατειασμός, η ανάλγητη πολιτική εναντίων των πολλών αδύναμων και υπέρ λίγων ισχυρών. Απέναντι στέκονται όσοι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί πολίτες: από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη. Παραμερίζοντας επιμέρους διάφορες πρέπει να ενωθούν και να συμπαραταχθούν ώστε να αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές αυτό που στον τόπο μας ιστορικά αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία. Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας. Υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή, έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομαι χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό. Σ αυτήν την πορεία ξανασυναντώ και καλώ παλιούς και νέους φίλους σε ελπιδοφόρους αγώνες!»

 

Όλα αυτά θα γίνονταν κατανοητά αν δεν υπήρχε ο γνωστός αμετροεπής κυνισμός των ατόμων που προσχωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία μέχρι πριν λίγο καιρό κατακεραύνωναν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Όλοι έχουν το δικαίωμα αλλάξουν άποψη αλλά το λιγότερο που αναμένουν οι πολίτες να συμβεί, είναι να δοθεί μία εξήγηση, μία συγγνώμη για όσα κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η προσχώρησή του να μη χαρακτηρίζεται ως τυχοδιωκτική και ο ίδιος ως αμοραλιστής.

 

Ο κ. Κεδίκογλου έπνεε τα μένεα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιατέρως κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR. Μάλιστα ο κ. Κεδίκογλου είχε δηλώσει προφητικά «Και μάλιστα είχα πει να δούμε το video μετά από κάποιο διάστημα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1980249565458534