Δείτε τι πραγματικά συμβαίνει με το άρθρο του Guardian που αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλες διαστάσεις τείνει να πάρει το φαινόμενο της δυσφήμισης της Ελλάδος από πρώην μετακλητούς υπαλληλους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι με το πρόσχημα της δημοσιογραφίας και ενδεδυμένοι το μανδύα του ανεξάρτητου δημοσιογράφου, γράφουν προκλητικά άρθρα κατά της χώρας σε ξένα έντυπα και ηλεκτρονικά μέτρα ενημέρωσης.

 

Μετά το μετακλητό συνεργάτη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, σειρά πήρε ο Απόστολος Φωτιάδης, πρώην μετακλητός στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη.

 

Στο άρθρο του το οποίο φιλοξένησε ο Guardian, ο κ. Φωτιάδης αναφέρει πως πως η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία του κορονοϊού για αδιαφανή διαχείριση δημοσίου χρήματος.

 

Το συγκεκριμένο καθώς και άλλα άρθρα αναπαράγονται από τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα φίλα προσκείμενα προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία τα αποδίδουν δήθεν σε ανεξάρτητες πηγές, τονίζοντας την αμεροληψία των άρθρων λόγω της δημοσίευσής τους σε ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ξεχνώντας να επισημάνουν ότι οι αρθρογράφοι είναι πρώην μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=2800378553404234