Δραγασάκης: Δεν συμφωνώ ότι η "ηρωική διαπραγμάτευση" κόστισε ένα ακόμα μνημόνιο

«Πρέπει να προσέχουμε μην την ξαναπατήσουμε» δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, αναφερόμενος στο Μνημόνιο που έφερε ο ίδιος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως αποτέλεσμα της περίφημης ηρωικής και υπερήφανης διαπραγμάτευσης του 2015.

 

Κατά την συνέντευξη που παρεχώρησε στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, αφήνοντας κατά μέρος την επαναστατική διάθεση του 2015, υποστήριξε πως πλέον οι όποιες πολιτικές εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πρέπει να είναι απολύτως συμβατές με το ευρωπαϊκό πλαίσιο:

 

«Δηλαδή πρέπει να σκεφτούμε τώρα τί χρειάζεται η κοινωνία, δηλαδή πώς θα επιβιώσουμε, πώς θα αναπτυχθούμε, με τι πολιτικές. Και βεβαίως θα βλέπουμε αυτές οι πολιτικές να είναι συμβατές με το ευρωπαϊκό πλαίσιο ή να είναι διεκδικήσιμες εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου».

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής υπενθύμισε στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι η ηρωική και η υπερήφανη διαπραγμάτευση του Αλέξη Τσίπρα το 2015 με την Τρόικα κόστισε στη χώρα το τρίτο Μνημόνιο.

 

«Βεβαίως... Συγγνώμη; Συγγνώμη, κόστισε ένα ακόμη Μνημόνιο είπατε; Δεν συμφωνώ εγώ με αυτό αν μου επιτρέπετε» δήλωσε φανερώς ενοχλημένος από την πραγματικότητα ο κ. Δραγασάκης.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/620943142998379