Δρίτσας: Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη

Σάλος προκλήθηκε από τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος δήλωσε ότι κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

 

Ο κ. Δρίτσας σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά Κανάλι Ένα 90.4 δήλωσε ανερυθρίαστα πως ο ελληνικός λαός δεν είχε τρομοκρατηθεί από τη δράση της 17 Νοέμβρη αλλά από άλλες πολιτικές:

 

«Με αυτό που κάνει θα ξαναναβιώσει μια συζήτηση για τη δράση του ένοπλου και της τρομοκρατίας όπως λέγεται, αν και κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από τη δράση αυτών των οργανώσεων, των τρομοκρατικών. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη. Αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

 

Σοκαρισμένη η δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Δρίτσα αν όντως εννοούσε πως δεν είχαμε τρομοκρατηθεί ως λαός από την 17 Νοέμβρη.

 

Η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποστομωτική:

 

«Ναι, ναι, ναι.  Βεβαίως, βεβαίως, βεβαίως. Το έχω βιώσει, δεν ξέρω ποια είναι η ιστορική διαδρομή, η ηλικιακή διαδρομή σας, νομίζω ότι είστε νέος άνθρωπος, νέα γυναίκα. Το 'χω βιώσει πάρα πολύ καλά.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/544782553170018