Ενώ ο πατέρας της Στεφανίδη έκανε αντιπολίτευση στον Πατούλη, η γυναίκα του έλεγε έγινε παρεξήγηση

Τα πύρα του πατέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης για την φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη και έφτασε στο Πανόραμα Παλλήνης.

 

Ο κ. Στεφανίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha όπου κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη Αττικής λέγοντας πως οι κάτοικοι αφέθηκαν μόνοι τους να παλεύουν με τη φωτιά.

 

Τόνισε μάλιστα πως ο κ. Πατούλης θα πρέπει να παραιτηθεί αν έχει πάνω του λίγο τσίπα και πως το μόνο που ξέρει είναι να κατηγορεί την πρώην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου:

 

«Και δεν υπήρχε τίποτα, δηλαδή μόνοι μας με κάτι φτυαράκια. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, εάν θέλει να λέγεται ένας άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις, την προηγούμενη Περιφερειάρχισσα».

 

Διαφορετική ήταν η αφήγηση των γεγονότων από την σύζυγο του κ. Στεφανίδη για τα όσα έλαβαν χώρα στην περιοχή κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.

 

Η Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη η οποία ήταν υποψηφια περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου δήλωσε πως γνωστοί της της μετέφεραν πως σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό έδειχνε το σπίτι της να καίγεται. Η κα. Στεφανίδη ανήρτησε σχόλιο στο facebook γραφοντας ότι το σπίτι της καίγεται live και πως το νερό τελείωσε.

 

Τελικώς υποστήριξε πως έγινε παρεξήγηση υπογραμμίζοντας πως οι πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με τους άνδρες της περιοχής βοήθησαν να σωθούν τα σπίτια των κατοίκων.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/462603215246767