Έτσι στρίμωχνε το Documento τον Τσίπρα στις συνεντεύξεις τύπου της ΔΕΘ

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Κώστας Βαξεβάνης, ο εκδότης της εφημερίδας Documento, του Guadian της Ελλάδος όπως την αποκαλεί ο ίδιος, διότι δε δόθηκε χρόνος στην εφημερίδα του στην συνέντευξη Τύπου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

 

O Κώστας Βαξεβάνης παρεχώρησε συνέντευξη στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra και σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης αποκάλεσε τους δημοσιογράφους που έθεσαν ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ότι ήταν ταγμένοι στο πλευρό του Πρωθυπουργού. Μάλιστα υπογράμμισε πως η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει ό,τι οι άλλοι θέλουν να κρύψουν και όχι να κάνει δημόσιες σχέσεις:

 

«Νομίζω πως η χθεσινή παρουσία του δημοσιογραφικού δυναμικού στο πλευρό του Πρωθυπουργό στην Έκθεση, στο πλευρό ακριβώς. Παρά τω Πρωθυπουργώ ήταν όλοι. Ο δημοσιογράφος πρέπει να κάνει τη δουλειά του, να αποκαλύπτει ό,τι οι άλλοι θέλουν να κρύψουν. Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσια σχέση.»

 

Και εξέφρασε το παράπονό του διότι δε δόθηκε χρόνος για ερώτηση στην εφημερίδα Documento κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης:

 

«Ούτε ερώτηση στην Έκθεση δε δίνουν. Να μας δώσουν μια ερώτηση, να τον ρωτήσουμε. Έχουμε λοιπόν ανθρώπους που κάνουν δημόσιες σχέσεις, είναι ομοτράπεζοι, είναι ομοκρέββατοι, είναι ομό γενικώς. Ευτυχώς που υπάρχει το Documento που είναι ο Guardian της Ελλάδας.»

 

Απολαύστε μερικές από τις πιο σκληρές ερωτήσεις τις οποίες έθεσε το Documento στον Αλέξη Τσίπρα στις συνεντεύξεις Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, κατά της διάρκεια της διακυβέρνησής του.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/3060700320828216