Φάμελλος: Δεν υπάρχει δήλωση Κοτζιά που να συνδέει τζιχαντιστές με την Ευρώπη

Ένταση υπήρξε στη βραδυνή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο να αντιδρά έντονα όταν ειπώθηκε ότι ο κ. Καμμένος και ο κ. Κοτζιάς είχαν απειλήσει ευθέως το πρώτο εξάμηνο του 2015 την Ευρώπη ότι θα τους στείλουν τζιχαντιστές.

 

Πιο συγκεκριμένα όταν δημοσιογράφος που συμμετείχε στην συζήτηση ανέφερε ότι ορισμένοι πολιτικοί το πρώτο εξάμηνο του 2015 όπως ο κ. Καμμένος και ο Κοτζιάς απειλούσαν τους ευρωπαίους ότι θα τους στείλουν τζιχαντιστές αν δεν αφαιρέσουν τα μνημόνια, ο κ. Φάμελλος εξανέστη θεωρώντας πως αυτό δεν συνέβη ποτέ και είπε τα εξής:

 

«Θα μου βρείτε μετά του κυρίου Κοτζιά κάποια τέτοια δήλωση, αυτή θέλω να μου τη βρείτε, θα ήθελα πάρα πολύ και να την πει και η κυρία Τρέμη στην εκπομπή αύριο, του κυρίου Κοτζιά τέτοια δήλωση, θα σας δώσω και συγχαρητήρια. Δεν ξέρω αν πάτε για Πούλιτζερ, αλλά σίγουρα συγχαρητήρια θα σας δώσω, αν βρείτε δήλωση του κυρίου Κοτζιά που να συνδέει τζιχαντιστές με την Ευρώπη και τους πρόσφυγες. Για όνομα του Θεού.»

 

Τρία λεπτά αργότερα η παρουσιάστρια της εκπομπής διάβασε άρθρο όπου αναγράφονταν οι δηλώσεις του κ. Κοτζιά, ο οποίος έλεγε ότι "θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές οι οποίοι θα έρθουν στην Ευρώπη αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα."

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/527936271180271/