Φίλης: Εμείς μιλούσαμε για τη Siemens διεθνώς

Υπό κατάσταση πανικού τελεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη των εσκεμμένων ψευδών ειδήσεων που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φρόντισε να διασπείρει αναφορικώς με την προμήθεια των self tests και τη δήθεν σκανδαλώδη εμπλοκή της εταιρείας Siemens.

 

Μολονότι ο Κώστας Ζαχαριάδης, τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, άδειασε την πολιτική των fake news του κόμματός του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης πήρε την σκυτάλη αναφορικώς με τις αστείες πλέον δικαιολογίες που προβάλλονται από τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το φιάσκο της αδιάκοπης διασποράς ψεμάτων που συσχετίζονται με την πανδημία του κορονοϊού.

 

Ο κ. Φίλης κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, απαντώντας αν επιμένει στην κατηγορία κατά της κυβέρνησης για την εμπλοκή της Siemens και την ύπαρξη σκανδάλου σχετικώς με την προμήθεια των self tests, υποστήριξε πως η Siemens εμπλέκεται με την προμήθεια των self tests γιατί είναι μέσα στις διεθνείς προδιαγραφές.

 

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολόγησε την άποψή του για το υποτιθέμενο σκάνδαλο, λέγοντας πως η κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με τη θέση της Siemens στη διεθνή αγορά:

 

«Εγώ ερωτώ. Διεθνώς έχει η Siemens; Έχει. Εμείς διεθνώς μιλάμε, δε μιλάμε για την Ελλάδα μόνο.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/997153994022999